Att ladda sin elbil när den står parkerad är en stor fördel men vad behöver du för laddare? Genomsnittsbilen i Sverige kör 3-4 mil per dag och en elbil drar ca 1,5-2 kW per mil. En laddare med en effekt på 3,7 kW som laddar en elbil under 5 timmar ger motsvarande 5,5 mils körning. De vanligaste platserna som en bil står parkerad länge på är hemma eller vid arbetsplatsen och kör man så mycket som ovan exempel räcker det med en laddare med relativt låg effekt (1,4-3,7 kW). 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi vill hjälpa dig att smidigt övergå till elbil och gå från idé till en färdig elbilsparkering. Vi erbjuder därför projektering, installation och montage av laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor. Vi hjälper dig att identifiera ditt laddningsbehov och rekommenderar sedan en lösning som är bäst lämpad för dina behov. Våra behöriga elektriker säkerställer att laddningen sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga elnät.

Semisnabb laddning

Vid snabbare laddning behövs laddare med högre effekter (11-22 kW) som ger motsvarande 5-10 mil/laddningstimme. Detta är ett alternativ som kräver lite mer kontroll av er elanläggning.

Vi identifierar och löser ditt laddningsbehov.