Hur är det att jobba på PA:s Elservice AB?

Vi anser att nöjda och drivna medarbetare är nyckeln till ett framgångsrikt företag. Därför ser vi till att alltid hålla våra medarbetare uppdaterade med kunskap. Förutom ett dagligt kunskapsutbyte mellan kollegor håller vi i internutbildningar och vi erbjuder även våra anställda fördjupade kurser inom de arbetsområden som vi är verksamma i.

Varje medarbetare har årligen ett utvecklingssamtal för att kunna utvecklas som yrkesverksam och som människa. Att ha en god sammanhållning gör att det blir roligare på jobbet och därför ser vi till att träffas regelbundet för gemensamma middagar och arrangemang. 

Vi söker medarbetare

Vi befinner oss i ett expansivt skede och har behov av att anställa fler elektriker/servicemontörer. Våra kunder har höga krav på både service och utförande så det är av största vikt att du har ett professionellt förhållningssätt både mot kunder och kollegor. Våra uppdrag är varierande och ingen dag är den andra lik så du behöver vara flexibel, kreativ och kunna arbeta självständigt.

Vi söker dig som har gått elprogrammet eller motsvarande. Du måste ha ett B-körkort och goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Erfarenhet från liknande tjänst är meriterande.

Tjänsten avser heltid.

 

Skriv ett personligt brev där du beskriver vem du är och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till info@paelservice.se

Utvecklas om yrkesverksam och som människa tillsammans med oss.