Vi hjälper dig att lyfta din inredning med en genomtänkt belysning

Många människor spenderar mycket pengar på inredning och inredningsdetaljer men missar att när det blir mörkt så syns de inte. Se belysningen i ditt hem som en del av inredningen istället där ljuset skapar olika energiflöden och sinnesstämningar för att du ska trivas hemma. Alla platser i ett hem kräver olika sorters belysning och i många rum vill man både kunna tända upp och få ett starkare ljus och ibland kunna dimra ned för att få en mysigare belysning. 

Belysningen i våra hem står för en stor del av hushållets totala energiförbrukning men du kan påverka detta genom att använda energisnål belysning och visa ansvar genom att bara använda det ljus som verkligen behövs. Med en närvarovakter behöver du inte komma ihåg att släcka ljuset när du går ut ur ett rum eftersom ljuset dämpas eller slås av automatiskt. Trådlösa strömbrytare och dimmers gör det enkelt att reglera ljuset var du än befinner dig. Du kan även koppla belysningen mot ett KNX-system och på så sätt integreras i ett smart hem-koncept. 

Med trädgårdsbelysning minskar risken för inbrott men det ger dig även möjlighet att njuta av din trädgård under hela året. Oavsett om du vill ha belysning vid uppfarten, på tralldäcket, lysa upp ett träd eller buskar så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar ditt boende och behov bäst. Ju tidigare i processen du tar kontakt med oss oavsett om det gäller nyproduktion eller renovering kan vi hjälpa till med planeringen och säkerställa att arbetet fortlöper smidigt. Att ta fram ett miljövänligt förslag med energi- och kostnadseffektiv belysning är målet i alla projekt vi arbetar med.

ROT-avdrag

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

ROT-avdrag

Ljus påverkar din sinnesstämning.